Matematik
Valuta
06. maj 2014 af
Emma0312 (Slettet)
-
Niveau: 8. klasse
Skolelærer og elever ( op til 2 lærere pr. klasse får fri entré ) 75 kr / 11 euro sommeren 2008
Kurs på euro: 745
Man kan vælge at betale entréen i danske kroner eller euro.
Undersøg hvilken valuta det bedst kan betale sig at betale med for " skolelærer og elever " i sommeren 2008
Kurs på euro: 745
Man kan vælge at betale entréen i danske kroner eller euro.
Undersøg hvilken valuta det bedst kan betale sig at betale med for " skolelærer og elever " i sommeren 2008
Svar #2
06. maj 2014 af 123434 (Slettet)
100 Euro=745 kroner
1 kr=745/100=7,45 euro
11 euro=7,45*11=82 kroner
Skriv et svar til: Valuta
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
