Matematik

valuta???? HATSER???

06. maj 2014 af solsikke1 - Niveau: 9. klasse

hej er lidt udsikker på valuta er der nogen der kan forklare det ?????? 

og hvad er :

KURS: EKK:47,64

OPGAVE: omregn 500 dkk til EKK??????


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2014 af SuneChr

100 EKK = 47,64 DKK
1 DKK = 100 / 47,64 EKK


Svar #2
06. maj 2014 af solsikke1

men hvorfor skal man sige 100/47,64 og ikke 47,64 / 100?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2014 af SuneChr

# 2
Fordi en kurs, set herhjemme fra, altid er prisen i d.kr. for 100 enheder af den fremmede valuta.
I Estland vil kursskiltet på d.kr. vise 209,9076


Svar #4
06. maj 2014 af solsikke1

så man skal ALTID, når man skal findehvad 1 dk er så skal man sige 100/udlandske krus?


Svar #5
06. maj 2014 af solsikke1

men hvis man siger: hvad koster 150 $?

kurs: 553,53

5,5353*150 =830,295 ....??


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. maj 2014 af SuneChr

# 5
Ja.


Svar #7
06. maj 2014 af solsikke1

man skal da ikke altid sige 100/udlandske skal man?

for hvis kursen er 

EUro= 746,41

HVAD KOSTER 69 EURO:

746,41/100*96 =515,02 DKK

TRÆNGER BARE NOGEN HELT PRÆCISE REGLER....???


Brugbart svar (0)

Svar #8
06. maj 2014 af gymnasiumstruggles (Slettet)

Hvis du vil have præcise regler er denne hjemmeside meget god.

http://www.regneregler.dk/valuta_omregning.jsp


Skriv et svar til: valuta???? HATSER???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.