Matematik

RigTIg eLleR? :P

06. maj 2014 af Missperfec (Slettet) - Niveau: B-niveau

HEY SP

har brug for hjælp til den sidste opgave. altså har fået h'(20) til at give 20, men kan det passe? I så fald, hvad fortæller dette tal? Altså en fortolkning af tallet? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2014 af SuneChr

Ud fra de sparsomme oplysninger, er det sparsomme svar
Tangentens hældningskoefficient i (20 ; h (20)) = 20


Svar #2
06. maj 2014 af Missperfec (Slettet)

Undskyld glemte at vedhæfte opgaven som fil. Sender den lige:)

Vedhæftet fil:1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Man har

        h(t) = (3128 - 40·t)0,4

og dermed

       h'(t) = -40·0,4·(3128 - 40·t)-0,6 .

Det er vel klart, at h'(20) ikke er lig med 20.


Svar #4
09. maj 2014 af Missperfec (Slettet)

#3 hvad fortæller h'20 ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det er jo den hastighed, hvormed højden ændres til tiden t = 20 s .


Skriv et svar til: RigTIg eLleR? :P

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.