Fysik

Fysik B

07. maj 2014 af KasperKlausen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey.

Hvordan beregnes den elektromotoriske kraft, når man kun kender strømstyrken (I) og polspændingen Upol? Jeg kender formlen E=Ri*I+Upol, men det er som om, jeg mangler den indre modstand Ri for at jeg kan beregne den elektromotoriske kraft? Jeg har følgende sammenhørende værdier: I=0A og 0,4A og 1,3A og 2,7A og 4,1 A, når Upol= 6,2V og 5,7V og 4,8V og 3,2V og 1,7V. Altså eksmpelvis hører 0A sammen med 6,2V

Hvad gør jeg? Håber meget på hjælp. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2014 af peter lind

Din formel er en lineær funktion, som du kender 5 forskellige datapunkter for. Lav lineær regression på de data


Skriv et svar til: Fysik B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.