Matematik

Isoleringsopgave

07. maj 2014 af Redub (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg kan ikke rigtig forstå hvorfor jeg ikke får det rigtige resultat (ifølge facitlisten).

De andre opgaver jeg har lavet i samme kapitel, har været rigtige i forhold til facitlisten.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2014 af peter lind

N/e-kt = B*ekt så du har det rigtige; men du bør nok regne videre så du får facitlistens resultat. Det ser pænere ud.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2014 af SuneChr

\frac{1}{e^{kt}}=e^{-kt}      heraf følger
\frac{1}{e^{-kt}}=e^{kt}


Skriv et svar til: Isoleringsopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.