Matematik

Influenzaepidemi

07. maj 2014 af monawang (Slettet) - Niveau: B-niveau

ved en linfluenzaepidemi kan antallet N(t) af smittede beskrives ved funktionen

N(t) = 2000/1+999 e^-1,5 t

Hvor t er tiden målt i dage, efter epidemiens udbrud

hvor mange smittede var der 4 dage efter udbrudet ( er regnet)

hvor mange dage gik der før der var 1700 smittede?? brug for hjælp??


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2014 af LubDub (Slettet)

sæt N(t) = 1700 og isoler t


Svar #2
07. maj 2014 af monawang (Slettet)

men skal jeg ikke bruge flere tal?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2014 af LubDub (Slettet)

              N(t) = 1700

              1700 = 2000 /(1 + 999e-1,5·t)


Skriv et svar til: Influenzaepidemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.