Matematik

Koordinatsystem

08. maj 2014 af vict3374 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej, jeg håber virkelig, at i kan hjælpe.

Tegn i et koordinatsystem linjerne m og n således.

m: y = 2x - 2  og  n: 2x - 2

På forhånd Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2014 af Khummelshoej (Slettet)

Hvilket program skal du tegne det i? Eller skal du tegne det i hånden?


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

De to linier har samme ligning?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. maj 2014 af susu2000 (Slettet)

prøv at bruge regneregler


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det svar giver da ikke ret meget mening her.

Man benytter liniens ligning til at bestemme koordinatsættene til 2 punkter på linien. Derefter indtegnes de to punkter i et koordinatsystem, og den rette linie gennem de to punkter tegnes.


Svar #5
08. maj 2014 af vict3374 (Slettet)

Men hvordan udregner jeg punkterne?


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

Vælg en værdi af x, for eksempel x = 0, og beregn så den tilhørende værdi af y vedat benytte liniens ligning. Vælg så en anden værdi af x, for eksempel x = 2, og beregn den tilhørende værdi af y.


Svar #7
08. maj 2014 af vict3374 (Slettet)

1000 Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Koordinatsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.