Fysik

opstille to formler for s og v

09. maj 2014 af imhf (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen :)

Jeg skal opstille en formel for s ved at sætte disse to formler op imod hinanden og isolere s:

s/(tA—B)^2 = v/tA--B

Håber der nogen der kan hjælpe!! jeg kan simpelthen ikke finde ud af det


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2014 af peter lind

Mangler der ikke nogle parenteser på højre side ?

Under alle omstændigheder gang ligningen med (tA-B)2


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2014 af mathon

                                        s=\left (\frac{v}{t_A}-B \right )\cdot \left ( t_A-B \right )^2

............

                                        \frac{v}{t_A}=\frac{s}{\left ( t_A-B \right )^2}+B

                                        v=\left (\frac{s}{\left ( t_A-B \right )^2}+B \right )\cdot t_A


Skriv et svar til: opstille to formler for s og v

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.