Matematik

Flagstang

09. maj 2014 af vict3374 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

En flagstang var oprindelig 7,80 meter høj. Under stormen i efteråret 1999 knækkede den i en højde af 1,20 meter over midten. 

Er det så 7,80 - 1,20 = 6,60 

Eller 

7,80 / 2 = 3,90

3,90 + 1,20 = 5,10

Hvor mange meter flagstang stod tilbage?

Hvor mange % var knækket af?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2014 af peter lind

Det er de 5,10 m der er rigtig


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2014 af 123434 (Slettet)

(7,8-5,1)/7,8*100=34,6%


Skriv et svar til: Flagstang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.