Matematik

Promille!!!!

12. maj 2014 af idol0001 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

164 promille svarer til decimaltallet: ?

20 promille af 5000 kroner svarer til: ?

TAK PÅ FORHÅND

!!! :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2014 af mathon

                        164 ‰ = (164/1000) = 0,164


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2014 af mathon

                       20 ‰ = 1/50

                       1/50 af 5000 = 5000/50 = 100                    


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. maj 2014 af 123434 (Slettet)

promille pr tusinde

5000/1000*20=100


Skriv et svar til: Promille!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.