Matematik
Hvordan løses opgaven?
Hej :)
Jeg har problemmer med en opgave. Jeg har prøvet, at løse det som en ligning, altså ved isolering af f(x), men det giver ingen mening. Kan nogle hjælpe mig med opgaven?
Opgaven er vedhæftet.
Svar #1
12. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)
1) Benyt, at ∫ a·f(x) dx = a · ∫ f(x) dx .
2) Benyt, at ∫ (g(x) + f(x)) dx = ∫ g(x) dx + ∫ f(x) dx.
3) Benyt indskudsreglen for bestemte integraler.
Svar #3
13. maj 2014 af ranimukerji (Slettet)
Tak for hjælpen
Jeg forstår godt 1 og 2, og har løst det. Men 3 eren kan jeg ikke gennemskue, kan du hjælpe lidt? (se vedhæftet)
Svar #4
13. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)
#3
I 3) har man så, hvor man indskyder 7 mellem -2 og 5:
-2∫5 f(x) dx = -2∫7 f(x) dx + 7∫5 f(x) dx = -2∫7 f(x) dx - 5∫7 f(x) dx = -3 - 6 = -9 .
Skriv et svar til: Hvordan løses opgaven?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
