Matematik

reducer?

13. maj 2014 af smiley587 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

  ( 22 - 81)

2


Svar #1
13. maj 2014 af smiley587 (Slettet)

1/2 · ( 22 - 81


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2014 af S14

1/2 * (22 - 81)
=
1/2 * 4 - 1/2 *8
=
4/2 - 8/2
=
2 - 4
=
-2


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2014 af S14

1/2 * (4-8)
=
1/2 * -4
=
-4/2
=
-2


Skriv et svar til: reducer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.