Matematik

betegnelse - geometri

14. maj 2014 af Kotoko (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hvis man har et kvadrat med vinkelspidserne A, B, C og D og vil skrive at alle sider er lige lange. Ville man så skrive AB=BC=CD=DA eller |AB|=|BC|=|CD|=|DA|? I min bog står det nemlig angivet som det første jeg skrev?

Brugbart svar (1)

Svar #1
14. maj 2014 af peter lind

Det mest korrekte er det andet forslag; men der er næppe nogen, der vil bebrejde dig det, hvis du bruger det første.


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. maj 2014 af SuneChr

# 0
Man benytter sædvanligvis
PQ er det lukkede liniestykke med endepunkter P og Q
|PQ| er længden af det lukkede liniestykke med endepunkter P og Q
Bemærk:    AB ≠ BC   men    |AB|  =  |BC|  i kvadratet


Svar #3
14. maj 2014 af Kotoko (Slettet)

Tak for at i lige gjorde det klart for mig. Det var nemlig også noget i den dur, jeg tænkte.

Mange tak :-) 


Skriv et svar til: betegnelse - geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.