Matematik

Egenvektor

15. maj 2014 af Kachoot (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er vi enige om, at egenvektoren for nedenstående matrice er x1=-1 , x2=1 , x3=0 ?

1  1  0

0  0  1

0  0  0

Hvis ikke, så giver livet ingen mening!


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. maj 2014 af peter lind

Det er korrekt


Svar #2
15. maj 2014 af Kachoot (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Egenvektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.