Kemi
Æg albumin
Er der nogen der kan hjælpe med de her to spørgsmål.
1,Ibuprofen siges at være en reversibel inhibitor.
Hvilken forskel er der på en irreversibel og reversibel inhibitor ?
2,
Æg-albumin kan opløses i vand. Opvarmes opløsningen vil æg-albumin fælde ud.
Forklar hvorfor - idet du inddrager hvilke ændringer, der sker med proteinet ved opvarmningen.
Svar #1
16. maj 2014 af JG0005
Opgave1.
En irreversibel inhibitor medfører til at proteinet/enzymer ikke vil komme til at virke igen, mens en reversibel inhibitor kun vil inhiberer proteinet/enzymet imidertidig:)
Opgave 2. Ved opvarmning af proteiner, vil proteinet denatureres. Dvs. at proteinets 3d struktur ødelægges.
Skriv et svar til: Æg albumin
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.