Matematik

ligninger

18. maj 2014 af henrikniel (Slettet) - Niveau: A-niveau

a) 2 * (1/2 x - 3) (4 x + 1) = 0
b) 3 * log (x) = -7
c) 2/x - 6 = 5

: <--- dividere
/ <--- brøkstreg


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2014 af peter lind

a) brug 0 reglen: Hvis et produkt er 0 er mindst en af faktorene 0

b) divider ligningen med 3 og brug derefter lommeregnerens antilog funktion

c) adder 6 på begge sider af lighedstegnet og gang resultatet med x


Svar #2
18. maj 2014 af henrikniel (Slettet)

vil du ikke være en gut, og udregne dem for mig, for forstod kun 49%


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2014 af peter lind

Prøv selv så meget du kan


Svar #4
18. maj 2014 af henrikniel (Slettet)

?????


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. maj 2014 af mathon

 a)     2 * (1/2 x - 3) (4 x + 1) = 0

         4 · (x-6) · (x+(1/4)) = 0        brug    nulreglen


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.