Kemi

stofmængde

20. maj 2014 af 1256m (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvis jeg har 100 mL opløsning af det angivne stof med en koncentration på 0,1 M, hvor stor en stofmængde har du så?.

Stoffet der indgår er alkan. Det systematiske navn er 2-methylbut-2-en.

reaktionsskemaet  =

2 C5H10 + 15 O2 à 10 H2O + 10 CO2    


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2014 af mathon

"Hvis jeg har 100 mL opløsning af det angivne stof med en koncentration på 0,1 M, hvor stor en stofmængde har du så?"

                        n = V · c = (0,100 L) · (0,1 mol/L)

..........

Stoffet med det systematiske navn 2-methylbut-2-en er en alken.


Skriv et svar til: stofmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.