Generelt

gennemsnit

23. maj 2014 af salakmisin123 (Slettet)

Hej jeg har et spg. om gennemsnit hvis man fx har et gennemsnit i årskarakter på 6 og eksamens 5 vil det samlede gennemsnit så være 6+5=11 11/2=5,5 altså det endelig snit 5,5?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2014 af Moderatoren


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2014 af OnceUponATime (Slettet)

Ja det er rigtigt!

Er karakterene dog på forskellige niveauer bruges en anden regnemetode, hvor du i tælleren ganger karakteren med hvor meget de vægter, og deler med tallet det vægter.

F.eks. 10 i C-niveau og 7 og 10 i B-niveau:

(10*1+7*0,75+10*,075)/(1+0,75+0,75) = gennemsnit


Skriv et svar til: gennemsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.