Matematik

hjælp

26. maj 2014 af Karlse - Niveau: 7. klasse

En opgave lyder freja sælger programmer til rockkoncenter. Hun får 40 kr pr. koncert plus 0,25 kr pr program,hun sælger

Der er en sprøgersmål på hvor meget har hun tjent hvis hun til en koncert sælger 200 programmer så har jeg bare skrevet 200 * 0,25 = 50 kr


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2014 af 123434 (Slettet)

f(200)=0,25*200+40=90kr


Svar #2
26. maj 2014 af Karlse

Thanks :)


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.