Matematik

Matematik A STX eksamen 27/5/14

27. maj 2014 af marcusthomsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, Jeg er lidt i tvivl om hvor godt det er gået. Uploader min opgave, så kan folk sammenligne med deres egen, og resultaterne kan diskuteres 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2014 af Bullerkage (Slettet)

Den er helt rigtig lol. Hvad var det præcist du var i tvivl om ;) ? Det eneste, der kan være forkert er tangentens ligning. Jeg har fået den til det samme, men GeoGebra (tegneværktøj) giver et andet svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2014 af cecilied34 (Slettet)

Hvad fik opgave 6 til (i uden hjælpemidler) og hvordan løste i den?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. maj 2014 af Miebendixh (Slettet)

128 er arealet fra opgave 6:

(F(2)-G(2))-(F(0)-G(0))=128

:)


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. maj 2014 af Jclue (Slettet)

Her er min ;)


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. maj 2014 af Miebendixh (Slettet)

Jeg tænker på opgave 4 i den uden hjælpmidler(den med de to grafer, hvor man skal bestmme fortegnet for væksthastigheden for hver af de tre vækstmodeller, når x=0). Hvordan kan man forklare det?


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. maj 2014 af Jclue (Slettet)

Tror I, man kan få fratrukket points, hvis man i opgave 13 med svingningstiden blot har skrevet 3,14 uden enhed?


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. maj 2014 af Miebendixh (Slettet)

I princippet ja, men det er meget forskelligt fra lærer til lærer(det er subjektivt ved man vægter).


Brugbart svar (0)

Svar #8
27. maj 2014 af Jclue (Slettet)

OK :) #5, hvis du slår en tangent gennem punkterne på graferne kan du argumentere for, hvilket fortegn, de har


Brugbart svar (0)

Svar #9
27. maj 2014 af cecilied34 (Slettet)

I opgave 4, er det så rigtigt forstået at man skulle finde fortegnet for f '(0), h'(0) og g'(0). Er det det man bliver bedt om?


 


Brugbart svar (0)

Svar #10
27. maj 2014 af DenGenialeProfessor (Slettet)

Hej # 0 og #1. 

I opgave 13 med tangents ligning, tror jeg, at i har glemt at regne i radianer, som man skal siden det er en triogonemtrisk funktion, og at i derfor får et andet svar end diverse CAS-værktøjer. Jeg får selv ligningen:

y_{t}=0.09575402*x^{1.927288}


Brugbart svar (0)

Svar #11
27. maj 2014 af DenGenialeProfessor (Slettet)

Hov der skulle selvfølgelig stå

0.09575402*x+1.927288


Brugbart svar (0)

Svar #12
27. maj 2014 af Jclue (Slettet)

Ups, den blev da vist aldrig vedhæftet :S

Vedhæftet fil:Matematik - EKSAMEN.docx

Brugbart svar (1)

Svar #13
27. maj 2014 af Jclue (Slettet)

#10

Hej # 0 og #1. 

I opgave 13 med tangents ligning, tror jeg, at i har glemt at regne i radianer, som man skal siden det er en triogonemtrisk funktion, og at i derfor får et andet svar end diverse CAS-værktøjer. Jeg får selv ligningen:

y_{t}=0.09575402*x^{1.927288}

Skal ens lommeregner ikke stå i radianer, som man udregner tagentligningen? - Det slog mig lige :S

Man får følgende med radianer:

y=5,4863x-14,2443 

Og følgende med grader:

y=0.104*x+1.038


Brugbart svar (0)

Svar #14
27. maj 2014 af DenGenialeProfessor (Slettet)

#13 - Hmm.. Der må man sige, at mit resultat, er et noget anderledes resultat; er du sikker på, at du har tastet det rigtig ind? :)


Brugbart svar (0)

Svar #15
27. maj 2014 af cecilied34 (Slettet)

Jeg tror også mere at y = 5,4863x - 14.2443 er rigtig. Jeg har prøvet at tegne grafen for funktionen. Der ligner det at tangentens hældning i x = 3 er snarere er omkring 5 end lidt under 1, eller har jeg misforstået noget?


Brugbart svar (0)

Svar #16
27. maj 2014 af DenGenialeProfessor (Slettet)

#13 - Jeg tror du har ret! Jeg kan se nu, at jeg har regnet i grader da jeg differentiere funktionen, mens jeg regnede i radianer da jeg beregnede funktionsværdierne... Goddammm.. ;)


Brugbart svar (0)

Svar #17
27. maj 2014 af Julie30 (Slettet)

Har i fået opg. 2 til  x=2,5 eller x=-3


Brugbart svar (0)

Svar #18
27. maj 2014 af DenGenialeProfessor (Slettet)

# 17 Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #19
27. maj 2014 af sprøjten (Slettet)

Skal man i opgave 11 b lægge de to trekanters arealer sammen? :/


Brugbart svar (0)

Svar #20
27. maj 2014 af Julie30 (Slettet)

tak og opg. 1 til p^2


Forrige 1 2 3 4 Næste

Der er 72 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.