Matematik

isoler

27. maj 2014 af Mi90Mpl (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg har en ogave hvor jeg skal isoler BMI i 
F=42,9*ln(BMI)-102,7
til at starte med smider jeg 102,7 over ved at det skifter fortegn 
og bagefter divider jeg med 42,9 for at får det over på den anden side så der står 
(F+102,7)/42,9=ln(BMI)
så opløfter jeg det med e
så der står BMI=e^((F+102,7)/42,9)

kan det passe ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
27. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ja, men dine verber stinker.

Det er tilsyneladende Opg 11 i dette eksamenssæt

http://www.uvm.dk/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF13/131206%20MatB-hfe-06122013.ashx


Svar #2
27. maj 2014 af Mi90Mpl (Slettet)

Okay. Det beklager jeg. 
Men tak fordi du ville bruge tid på at svare.

Nemlig.
Var lidt usikker om, hvordan den lige skulle takles.


Skriv et svar til: isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.