Kemi

stofmængde ud fra pH

28. maj 2014 af teamwork (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har en opgave der lyder: 

"blod har en pH på 7,4. bestem mængden i gram af H3Oi 5 liter blod. 

Jeg kan beregne koncentrationen ved at sige 7,4 =-log([ H3O+]). 

[ H3O+]= 3,98*10-8.

Her til er jeg med. Men så skal man sige n=V*[ H3O+]. Nogen der kan forklare hvor den her sidste formel kommer fra


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2014 af mathon

du kender
                       n\; \; \; =\, \, \, \, V\, \, \, \, \, \; \; \; \cdot \; \; \; \; \;\; \; c
                antal mol = volumen gange molaritet


Skriv et svar til: stofmængde ud fra pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.