Matematik

help me....

30. maj 2014 af Nogett (Slettet) - Niveau: C-niveau

HVEM VIL HJÆLPE MIG MED AT LØSE DENNE OPG? MED MELLEMREGNINGER OG TEKST TAK :)))

Udviklingen i et fosters vægt kan med tilnærmelse beskrives ved modellen

y = 0,0349⋅ x3,13 ,

hvor y er vægten (målt i gram) af et foster, der er x uger gammelt.

a) Bestem vægten af et foster, der er 20 uger gammelt.

Ved en undersøgelse skønner jordemoderen, at fosteret vejer 1200 gram.

b) Hvor mange uger gammelt er fosteret?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2014 af mathon

b)
                        y=0,0349\cdot x^{3,13}

                        x=\left ( \frac{y}{0,0349} \right )^{\frac{1}{3,13}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2014 af Thatsme123 (Slettet)

Man lærer ikke noget af at få et facit med tekst endda. Jeg kan hjælpe dig med at give dig metoden, så kan du prøve dig frem :)

a) Du ved, at x angiver, hvor gammel fosteret er, målt i uger. Her skal du blot indsætte 20 på x's plads og isolere y, eftersom y angiver vægten målt i gram.

b) Her skal du gøre det modsatte. Du indsætter 1200 gram på y's plads, og isolerer x, for så har du, hvor gammel forsteret er.

Håber det hjalp.


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. maj 2014 af SuneChr

Du har nu, inden for kort tid, lagt otte matematikopgaver ud uden tilsyneladende at ha' set, hvad det drejer sig om. Sådan fungerer Studieportalen ikke. Du må vise, at du har forsøgt at løse opgaven, inden den lægges ud.
Det her ligner en let måde at slippe afsted på.


Skriv et svar til: help me....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.