Matematik

Vektorer

31. maj 2014 af inddd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle som vil være venlige at hjælpe mig med c'eren og d'eren i nedestående opgave:

10343686_1514528535441770_7849659404714006646_n.jpg


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Spm c) har du allerede fået udførligt svar på i din anden tråd

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1482733

Fortsæt hellere diskussionen i den oprindelige tråd i stedet for at starte en ny tråd om det samme.

d) Farten til tiden t = 3,0 er længden af hastighedsvektoren til tiden t = 3,0, dvs. v =  |r '(3,0)| .


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.