Matematik

Hjælp!, problemregning olympiske lege

02. juni 2014 af sille12345678 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Er der nogle der har problemregningen om de olypiske lege. Det ville betyde virkelig meget for mig, hvis der var en der havde den :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2014 af 123434 (Slettet)

Folk vil sikkert gerne hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2014 af aaaaaz (Slettet)

Skriv den, så andre evt kan hjælpe dig?


Svar #3
02. juni 2014 af sille12345678 (Slettet)

Jeg vil gerne have hjælp til den her:

En fægter skal vinde 70% af sine kampe for at få 1000 point. Der er 21 kampe.

Hvor mange kampe skulle der vindes?


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. juni 2014 af aaaaaz (Slettet)

70 % af en 21 er 21*0,7=14,7. Det er et skævt tal, siden vi skal bruge antal og dermed lige tal. Hvis vedkommende vinder 14 kampe svarer det til (14/21)*100%=66,67% - det er ikke nok. Derfor runder vi op og siger, at han skal vinde mindst 15 kampe. Så får vedkommende nok lidt mere end de 10000 point.


Svar #5
02. juni 2014 af sille12345678 (Slettet)

Tak der er også den her:
 

Hvor mange procent af deltagerne klarede det bedre end Eva?

Der var to der klarede det bedre og der er 22 deltagere


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. juni 2014 af 123434 (Slettet)

Der er 22 deltagere i alt

2 klarede sig bedre end Eva

2/22*100%=9%


Svar #7
02. juni 2014 af sille12345678 (Slettet)

tak, så er der en hvor jeg skal finde arealet af en springbane, som jeg heller ikke kan finde ud af, hvor den højre side er 48 m, den er 80 m lang og så kommer der en buge på den højre side hvor der står 13 m. Ved ikke om du kan hjælpe mig med den da du ikke har tegningen men har prøvet at forklare det så godt jeg kan.


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. juni 2014 af SuneChr

# 7
Banen består måske af et rektangel på 48 × 80 og en halvcirkel med diameter 13.
Så bruger du arealformlerne for disse to figurer.


Skriv et svar til: Hjælp!, problemregning olympiske lege

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.