Matematik

Matematik A mundtlig eksamen

04. juni 2014 af Chokokolade (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har i nogle foreslag til, hvad jeg kan inddrage til emnet vækstmodeller? Mit eksamensspørgsmål er:

1 Vækstmodeller
Du skal specielt gøre rede for lineær vækst men også omtale andre vækstformer. Redegør for hvordan en lineær funktion differentieres og integreres.

Jeg er i gang med at lave dispositioner til hvert emne inden jeg skal op til eksamen. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2014 af mathon

   Lineær vækst
                                  f(x)= y =a\cdot x+b

   differentier og integrer.


Svar #2
04. juni 2014 af Chokokolade (Slettet)

Hvordan differentierer og integrerer man en lineær vækst?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. juni 2014 af Matematikhjælpdk (Slettet)

Integration af lineær vækst:

f(x)= y = a/2 * x^2 + b*x + k


 


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. juni 2014 af Matematikhjælpdk (Slettet)

#3 selvfølgelig F(x) og ikke f(x)

f '(x) = a


Skriv et svar til: Matematik A mundtlig eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.