Matematik

vækstmodeller

04. juni 2014 af Atreiner (Slettet) - Niveau: B-niveau

Gør rede for karakteristiske egenskaber ved lineære, eksponentielle og potens udviklinger? 

Nogen der kan hjælpe? Er til mundtlig årsprøve i 1g :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2014 af mathon

lineær vækst
                                        \Delta f = a\cdot \Delta x
eksponentiel vækst
                                        \Delta f = a^{\Delta x}\cdot f

potens vækst                    \Delta f = a\cdot f\cdot \frac{\Delta x}{x}


Skriv et svar til: vækstmodeller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.