Biologi

engelsk

05. juni 2014 af sexysofie (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der en der er god til engelsk, der kan fortælle mig hvad der står her? har virkelig prøvet, synes det er svært..

To test the effects of restricted and extended access to a palatable high fat diet, we prepared male Wistar rats with a bipolar stimulating electrode in the lateral hypothalamus and trained them for 10-14 d in a discrete trial current threshold brain stimulation reward (BSR) prodedure undtil stable reward thresholds were established. In the BSR procedure, rats repond vigorously to obtain rewarding electrical self-stimulation through the indwelling stimulating electrode, with the minimal stimulation intensity that mainstains self-stimulation behavior termed the reward threshold. because reward threshold stable and unaltered over pronlonged times under baseline conditions, this procdure provides a sentive measure of the responsivness of brain reward systems. After establishment of stable BSR thresholds, we allocated rats to three groups that showed no ddifferences in mean body weights or reward thresholds between groups. The three groups were given differential acces to a cafeteria-style" diet consisting of palatable energy-dense food readily avaible for human consumption. Rats had 0 h ( how - only rats : n= 9), 1h (restricted-acces rats n=11), or 18-23h (extended-acress rats n=11) access to the diet per day for 40 consecutive days. Cafeteria diets are known to result in diet-induced obesity in rats. All rats also had a libitum access to standard laboratory chow, with reward thresholds, weight gain and caloric intake recorded throughout. 


Skriv et svar til: engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.