Matematik

hjælp

05. juni 2014 af okk (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej 

er der nogen der vil hjælpe mig :)

opgaven:

løs ligningen: cos(x)=1/2 for x (π/2;π/2).

MVH


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2014 af mathon

det var et noget "snævert" interval  :-)

 cos(π/2) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. juni 2014 af Heptan

Hmmm hmmm hmmm ... jeg tror at det giver 0

hehe

easy


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2014 af SuneChr

# 0
Du skal sikkert løse
x = cos-1(1/2)   for  |x| ≤ π/2


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. juni 2014 af mathon

…kunne jo også være en fortegnssmutter:

            løs ligningen                                       
                                        \cos(x)=\frac{1}{2}\; \; \; \; \; x\in \left [ -\frac{\pi }{2};\frac{\pi }{2} \right ]
                                          


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.