Matematik

regne og forkorte brøker

08. juni 2014 af rooja (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej, jeg skal hjælpe min lille fætter med hans opgaver. vi har et regne stykke der heder.

1/2+1/7=7/14+2/14=8/14= 1,6/8, Er det rigtigt det som vi er kommet frem til?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2014 af Kachoot (Slettet)

9/14 er det rigtige svar.


Svar #2
08. juni 2014 af rooja (Slettet)

kan du hjælpe os med regne det ud


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. juni 2014 af Kachoot (Slettet)

1/2 + 1/7 = (17)/(2•7) + (12)/(7•2) = 7/14 + 2/14 = 9/14


Skriv et svar til: regne og forkorte brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.