Matematik

Trigonometri - eksamen

10. juni 2014 af CamillaAagedal (Slettet) - Niveau: C-niveau

Der ønskes en kort redegørelse for definitionen af cosinus, sinus og tangens.
Endvidere skal du vise igennem eksempler hvordan man regner sider og vinkler i en retvinklet trekant.

- Sådan lyder et af mine eksamenspørgsmål, som jeg skal lave en disposition ud fra. Jeg har redegjort for definitionen af cosinus..osv 
Men jeg ved ikke hvilke eksempler jeg skal gøre brug af.. Er det bare sinus, cosinus og tangens jeg skal bruge? Eller skal jeg også bruge fx pythagoras? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. juni 2014 af mathon

                 \cos(A)=\frac{b}{c}\; \; \; \; \; \; \; \sin(A)=\frac{a}{c}

                 \cos(B)=\frac{a}{c}\; \; \; \; \; \; \; \sin(B)=\frac{b}{c}

                 \tan(A)=\frac{a}{b}\; \; \; \; \; \; \; \tan(B)=\frac{b}{a}


Skriv et svar til: Trigonometri - eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.