Matematik

Kondensinterval for µ i normalfordelingen

10. juni 2014 af BasicMath (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg kan ikke finde ud af denne opgave

Redegør nærmere for hvad der forstås ved et kondensinterval for µ i normalfordelingen. Vis ved hjalp af eksempler hvordan du bestemmer kondensintervallet\bar{X}+-z_{1-a/2}*\frac{\sigma }{\sqrt{n}}  for en stokastisk variabel, der er normalfordelt med \hat{\mu }=\bar{X}\sim N(\mu ,\frac{\sigma }{\sqrt{n}}).

På forhånd tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2014 af peter lind

Det hedder konfidensinterval. Intervallet angiver troen på i hvor høj grad hvordan parameteren (her middelværdien) ligger i dette interval.

Det står bedre i din bog end jeg kan klare her


Svar #2
10. juni 2014 af BasicMath (Slettet)

Jamen jeg kan simpelhen ikke finde det i min bog og der står ikke rigtig noget på nettet omkring det som jeg kan bruge


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. juni 2014 af peter lind

Du har næppe set ordentlig efter men du kan da se http://en.wikipedia.org/wiki/Confidence_interval


Svar #4
10. juni 2014 af BasicMath (Slettet)

Det hjalp altså ikke det helt store


Svar #5
10. juni 2014 af BasicMath (Slettet)

Mangler kun opgaverne nu hvor man skal komme med eksempel på det


Skriv et svar til: Kondensinterval for µ i normalfordelingen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.