Matematik

Løsningsmængde

12. juni 2014 af YesMe (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Lad os sige, at ved løsningen af f(x) = 0, hvor f:RR, er værdierne x1 og x2 rødderne af x. Hvordan skal man opstille et udtryk for løsningsmængden? Skriver man L = {f(x) = 0 : x ∈R | x1, x2 }?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2014 af peter lind

L = {x1, x2}


Svar #2
12. juni 2014 af YesMe (Slettet)

#1 Tak. Er der ikke en anden måde at skrive det op på? Altså giver mit udtryk i #0 nogen mening?


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. juni 2014 af peter lind

Du kan også skrive det som

L = {x∈R| x=x1∨x=x2}


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. juni 2014 af SuneChr

L = {x1} ∪ {x2}


Brugbart svar (1)

Svar #5
13. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

Man kan skrive det

        { x∈ R | f(x) = 0 } = {x1 , x2}


Svar #6
13. juni 2014 af YesMe (Slettet)

Takker for jeres svar =)


Skriv et svar til: Løsningsmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.