Kemi

syrekonstanten

14. juni 2014 af LineBenteKristensen (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej alle sammen

jeg håber i kan hjælpe med nogle spørgsmål

hvad er syrekonstanten?

på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2014 af mathon

Alle ikke-stærke syrers styrke afprøves over for opløsningsmidlet vand:

                      HB\, _{(aq)}\; \; \; +\; \; \; H_2O\, _{(l)}\; \; \; \; \leftrightharpoons \; \; \; B^-\, _{(aq)}\; \; \; +\; \; \; H_3O+\, _{(aq)}
hvoraf for ligevægtsbrøken:

                                                 \frac{\left [ B^- \right ]\cdot \left [ H_3O^+ \right ]}{\left [ HB \right ]}=K_s

      


Skriv et svar til: syrekonstanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.