Fysik

Konstant hastighed

14. juni 2014 af Missperfec (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP

Når der tale om konstant hastighed, er der accelerationen lig 0? hvis det er tilfældet, hvad skyldes det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2014 af peter lind

Det er korrekt at ved konstant hastighed er accellerationen 0. Det skyldes definitionen af accelleration dv/dt = 0


Svar #2
15. juni 2014 af Missperfec (Slettet)

#1

Er ikke helt med på hvad du mener med at accellerationen er defineret som dv/dt=0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. juni 2014 af AskTheAfghan

Hastigheden siges at være konstant, hvis v '(t) = a(t) = 0.


Skriv et svar til: Konstant hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.