Matematik

Fremskrivningsformlen

17. juni 2014 af nich0727 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej - har lidt problemer med dette eksamensspørgsmål

Vis hvorledes fremskrivningsformlen kan omskrives til at bestemme henholdsvis K0, r og n, hvis de øvrige værdier er kendte: 

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

Renteformlen:

        Kn = K0 · (1+r)n

Isoler K0:

        K0 = Kn ·(1+r)-n

Isoler r:

       1+r = (Kn/K0)1/n

Isoler n:

        n = log(Kn/K0) / log(1+r)


Skriv et svar til: Fremskrivningsformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.