Fysik

sted, tid og acceleration

20. juni 2014 af SvenOlee (Slettet) - Niveau: B-niveau

grundlægne hvad er sted, tid og acceleration? og hvad har de med hinadnen at gøre


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. juni 2014 af mathon

for konstant acceleration:

          s=\frac{1}{2}\cdot a\cdot t^2+v_o\cdot t+s_o

          v=\frac{\mathrm{d}s }{\mathrm{d} t}=a\cdot t+v_o

          a=\frac{\mathrm{d} v}{\mathrm{d} t}=\frac{\mathrm{d} ^2s}{\mathrm{d} t^2}


Skriv et svar til: sted, tid og acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.