Matematik

Eksamensspørgsmål

22. juni 2014 af lalala1122 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med dette:

Du skal specielt gøre rede for vektors længde, og dermed afstandsformlen i 3D samt kuglens ligning og tangentplan til kugle. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2014 af mathon

vektorlængde
                               \vec{a}=\begin{pmatrix} a_1\\a_2 \\ a_3 \end{pmatrix}            a=\sqrt{a{_{1}}^{2}+a{_{2}}^{2}+a{_{3}}^{2}}         hvor a=\left | \vec{a} \right |

som eftervises ved brug af Pythagoras to gange.


Skriv et svar til: Eksamensspørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.