Matematik

eksamensspørgsmål

22. juni 2014 af lalala1122 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Du skal specielt gøre rede for integralet som grænseværdi for summer, herunder rumfang af omdrejningslegeme. 

Nogen der kan se på filen og se om besvarelsen er fyldig nok

Vedhæftet fil: SPM 9.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2014 af mathon

for
        f(x) ≥ 0 i intervallet I = [a;b]
og I's opdeling i underintervaller

            a = xo < x1 < x2 < x3 < ............. < xn-1 < xn = b

for omdrejningsvoluminer af cylinderskiver
                                                          \Delta V=\pi \cdot f(x_{i})^2\cdot \left ( x_i-x_{i-1} \right )
med summen
                            \sum_{i=0}^{n}\pi \cdot f(x_i)\cdot \left ( x_i-x_{i-1} \right )   hvis grænseværdi for i → ∞
er

                             V=\int_{a}^{b}\pi \cdot f\left ( x_i \right )^2dx


Svar #2
22. juni 2014 af lalala1122 (Slettet)

Hvor skal jeg sætte det ind henne i dokumentet


Skriv et svar til: eksamensspørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.