Matematik

Procent opgaver- hjælp hurtigt Tak

22. juni 2014 af jack112 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle

Jeg har kæmpe problem med at udregne denne opgave som er vedhæftet. Plz hjælp mig hurtigst som muligt med denne opgave da jeg skal aflever den imorgen. 

Og være venlig også forklar hvordan udregne hver rubrik. Tak for hjælpen!

Vedhæftet fil: procent 001.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2014 af Stevenn (Slettet)

Række 1:

Købspris: 800

Fortjeneste: Salgspris-800 = 1000-800 = 200

Salgspris: 1000

Fortjeneste i %: Fortjeneste/købspris · 100% = 200/800 · 100% = 25%

Række 2:

Købspris: Fortjeneste/fortjeneste i % = 400/10% = 4000

Fortjeneste: 400

Salgspris: Fortjeneste+købspris = 400+4000 = 4400

Fortjeneste i %: 10%

--

Se om du kan løse resten selv, og ellers må du skrive igen :-)


Svar #2
23. juni 2014 af jack112 (Slettet)

Hej

Tak for hjælpen. Det er bare fantastisk. Tak!

Jeg har nu prøvet at regne dem ud men får bare helt vild komma tal. Det er total håbløst for mig. Være sød og løse den resten også. Mange tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. juni 2014 af SuneChr

SP 2306140048.PNG

Vedhæftet fil:SP 2306140048.PNG

Svar #4
23. juni 2014 af jack112 (Slettet)

Tak for hjælpen. Men hvad betyder den x som står nogen felter? Behøves det ikke at regne ud de felter der?

Mange Tak!


Svar #5
23. juni 2014 af jack112 (Slettet)

Hej alle. Jeg mangler bare den 3. række, er der nogen her som kan løse den? Mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. juni 2014 af SuneChr

Jo x skal jo findes af ligningerne.
Linje 2:         10%·x  =  400        ⇒      x  =  4000  som er købsprisen  og  salgsprisen dermed  4400
Linje 3:     x + 5%·x  =  5000                Find x og gør skemaet færdig


Svar #7
23. juni 2014 af jack112 (Slettet)

Mange Tak for hjælpen.  Jeg gør det nu

Tak!


Svar #8
23. juni 2014 af jack112 (Slettet)

Hej igen

I  3. række får jeg 4750 i købspris og 250 i fortjeneste. Er det korrekt?

Tak!


Skriv et svar til: Procent opgaver- hjælp hurtigt Tak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.