Matematik

"Simpel ligning".

23. juni 2014 af lisehaaber (Slettet) - Niveau: C-niveau

Plejer at kunne anvende wordmath, når jeg skal arbejde med ligninger, men af en eller anden grund, kan det ikke regne denne ud, og det er næsten 10 år siden jeg afslutte gym, så kan ikke huske det.

Har denne ligning:


Ecelle = 409,7mV + 58,528mV·log[H+]

og skal udregne:


100mV = 409,7mV + 58,528mV·log[H+]

hvordan i alverden er det nu man gør?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. juni 2014 af mathon

                                               \left [ H^{+} \right ]=10^{\frac{\left (100\; mV\right )-\left (409,7\; mV \right )}{\left (58,528\; mV \right )}}  


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. juni 2014 af CarstenMatsson (Slettet)

Eller som maple siger


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. juni 2014 af CarstenMatsson (Slettet)

null


Svar #4
23. juni 2014 af lisehaaber (Slettet)

takker :)


Skriv et svar til: "Simpel ligning".

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.