Matematik

Hjjællp

23. juni 2014 af lalala1122 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Du skal specielt gøre rede for de trigonometriske funktioner

f(x)=sin(x) , x

f(x)=cos(x) , x

f(x)=a sin(bx+c)+k

og differentiation af disse.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvad søger du hjælp til her? Forstår du ikke, hvordan disse funktioner differentieres?


Svar #2
23. juni 2014 af lalala1122 (Slettet)

altså jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal sige om funktionerne, samt hvordan de differentieres


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er vel gennemgået i din bog?

Du bør da kende de grundlæggende regler for differentiation af de trigonometriske funktioner

        (sin(x))' = cos(x)

        (cos(x))' = -sin(x)

sammen med reglen for differentiation af en sammensat funktion

        (f(g(x))' = f '(g(x)) · g'(x)


Skriv et svar til: Hjjællp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.