Matematik

Bedømmelse af delprøve (09:00-10:00)

26. juni 2014 af bjerg11 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Dette er en delprøve fra Matematik HF B-niveau, som jeg har levet på lidt under en time. Jeg ønsker EN ting fra jer brugere. 

En kort beskrivelse af opgaven, og (muligvis) en karakter, tak!! 

Jeg tager kritik med åbne arme !! * 

Jeg sender den på besked


Svar #1
26. juni 2014 af bjerg11 (Slettet)

.


Svar #2
26. juni 2014 af bjerg11 (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

Start med at formulere opgaven og hvor du har problemer.


Svar #4
26. juni 2014 af bjerg11 (Slettet)

Her er min opgave. 

Vedhæftet fil:Dokument1.docx

Svar #5
26. juni 2014 af bjerg11 (Slettet)

Her er selveste opgavesættet. Det gør det lidt nemmere. 

http://www.uvm.dk/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF14/140602%20hfe141%20MAT%20B%2002062014.ashx


Brugbart svar (1)

Svar #6
26. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Opg 1 er forkert. Det korrekte svar er |A1C1| = ((8+4)/8)·10 = (3/2)·10 = 15 .

Opg 2 er forkert. Der er tale om en lineær funktion, y = 20x + 155 , x = antal år efter 2004.

Opg 3 er ufuldstændigt løst. Der er kun angivet en enkelt stamfunktion, ikke samtlige stamfunktioner, og resultatet er end ikke reduceret mest muligt.

Opg 4. er ikke lavet færdig. Man skal bestemme en ligning for en tangent til grafen for en differentiabel funktion. Tangentens ligning er y = 6x + 2 .

Opg 5 er korrekt.

I Opg 6 er resultatet korrekt, men mellemregningerne er delvis forkert, da b = -6 . Da diskriminanten kun indeholder b2, går denne fejl dog ud mod sig selv. Det er heller ikke korrekt, at for D = 0 er c = (-b)2/(-4a) . Der gælder, at for D = 0, er c = b2/(4a) . Det virker nærmest som en tilfældighed, at resultatet kommer ud med det rigtige fortegn.

Der er således besvaret ca 40 - 45% af spørgsmålene korrekt.


Brugbart svar (1)

Svar #7
26. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)


Svar #8
27. juni 2014 af bjerg11 (Slettet)

Tak for din hjælp! 

Se denne tråd, tak 


Skriv et svar til: Bedømmelse af delprøve (09:00-10:00)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.