Matematik

Eksamen. Skriftligt Mat b. HF 02-06-2014.

02. juni 2014 af Rambo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad synes i?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2014 af Snøvsen1 (Slettet)

Håber på at bestå.


Svar #2
02. juni 2014 af Rambo (Slettet)

Har du også været oppe idag? - Og hvis i det samme sæt, hvordan ser dit ud i forhold til mit :)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni 2014 af Snøvsen1 (Slettet)

Puha, ja. Vi er lidt uenige på nogle punkter ser det ud til, og jeg har lavet et par dumme fejl. Håber det kan give lidt point alligevel :)

Her er min.


Svar #4
02. juni 2014 af Rambo (Slettet)

Det er vi ja, håber det bedste :) - Bliver spændende at se, hvem af os der har ret. Jeg har også lavet nogle fejl, især i sidste opgave..


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. juni 2014 af Snøvsen1 (Slettet)

Bestemt - Så længe jeg består så er jeg glad :)


Svar #6
02. juni 2014 af Rambo (Slettet)

Samme her :) Havde kun en fejl uden hjælpemidler, så tror at det går fint :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. juni 2014 af NikolajLR (Slettet)

Ked af at sige det drenge, men det her en en værre omgang lort. I kan måske med nød og næppe få 02. Sorry to say. Pøj pøj med de resterende prøver. 


Svar #8
02. juni 2014 af Rambo (Slettet)

Dagens joke ;)


Brugbart svar (1)

Svar #9
02. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

Se også denne tråd

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1487461

hvor jeg har givet nogle af opgavernes resultater.


Svar #10
02. juni 2014 af Rambo (Slettet)

Så har jeg ihvertfald bestået. Har fejl i opgave 1 og 3,

Samt en i 12 og 2 i 13.

5 fejl ialt?

Hvad giver det? :)

Tak !


Brugbart svar (0)

Svar #11
02. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

#10

Det er ikke blot antallet af fejl, der skal tælles. Der gives points for beskrivelse af korrekt fremgangsmåde, selv om resultatet er beregnet forkert. I opgavesættet er gengivet i detaljer, hvad der indgår i bedømmelsen.

Her er en vejledende oversigt over hvilke intervaller af korrekt brøkdel, som hver karakter spænder over, i Mat A, Mat B, og Mat C:

Kar      min      max
-3        0,00     0,08
00       0,067   0,34
02       0,33     0,41
  4       0,40     0,57
  7       0,56     0,77
10       0,76     0,92
12       0,92     1,00

Der er et lille overlap mellem karaktererne, idet også de førnævnte kriterier indgår i den samlede bedømmelse.


Svar #12
02. juni 2014 af Rambo (Slettet)

Wow. Det ville være det højste jeg har fået i skriftligt matematik. Men håber at jeg får 7 eller derover.

Håber at han finder det godt nok, til at give mig en god karakter.

Tak for hjælpen :) 


Brugbart svar (0)

Svar #13
02. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

Vedr besvarelsen i #0:

Opg 7: x er antal uger efter premieren, og tabellen starter med x = 1 . Jeg finder konstanten b = 56,35 . Det ændrer naturligvis ikke på resultatet for T1/2 .

Opg 8 b) Resultatet for trekanternes areal er behæftet med afrundingsfejl. Man har

        A = TABD + TBCD = (1/2)·3,17·10,6·sin(86,8º) + (1/2)·10,6·(10,6/sin(39,5º))·sin(32,5º)·sin(108º)

                                 = 16,7748 + 45,13299 = 61,90779 .

Opg 10 er for overfladisk i besvarelsen.


Svar #14
02. juni 2014 af Rambo (Slettet)

Jeg fik faktisk b = 56,35 til at starte med. Min lærer fortalte mig dog igår at man skulle sætte den y=0.Når jeg skulle lave noget lignende. Pis også.. 

Jeg tog desværre ikke alle decimalerne med efter kommaet i trekants arealet.

Det trækker meget ned?


Brugbart svar (0)

Svar #15
02. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

#14

Det trækker nok ikke ret meget ned, men det er en hovedregel, at man ikke runder af i mellemregningerne. Desuden runder du forkert af, når du runder a = 15,84899 ned til 15,84.


Brugbart svar (0)

Svar #16
02. juni 2014 af Snøvsen1 (Slettet)

Mange tak for de gode svar Andersen11, også på den anden tråd. Har du mulighed for at gå min overfladisk igennem ligesom hos "yupi"? 


Svar #17
02. juni 2014 af Rambo (Slettet)

Det er rigtigt, jeg har nok bare sat den til at regne med for mange decimaler. Og så bare taget de to efter kommaet. 

Kan jeg redde et 7 tal?


Brugbart svar (0)

Svar #18
02. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

#16

Her henviser jeg til dit vedlagte dokument i #3. Jeg kommenterer her steder, hvor jeg finder noget galt.

Opg 7 b) Du bruger et forkert udtryk til at beregne T1/2 . Du sætter T1/2 = ln(1/2) / ln(b) , mens det korrekte udtryk er  T1/2 = ln(1/2) / ln(a) . Alarmen burde have kimet ved det negative resultat for T1/2 . Den eksponentielle funktion er jo aftagende ( 0 < a < 1) , så den vil have en positiv halveringskonstant.

Opg 8 b) Du begår den samme (mindre) fejl med at afrunde mellemresultater (se #13).

Opg 9 b) Her skal man beregne (15,32 - 11,10)/11,10 = 38% .

Opg 10 er for overfladisk besvaret (se mit svar i den anden tråd).

11 a) Temperaturstigning pr minut er lig med hældningskoefficienten for linien med isolering. Der er ikke behov for nogen udregning. Dit resultat her er forkert, og jeg ved ikke, hvordan du kom frem til det. Resultatet for temperaturen efter 35 min er korrekt.

I Opg 12 har du fjernet et 0 fra konstanten 10000 i tælleren i udtrykket for f(x) . Følgelig er dit resultat i a) forkert. b) Man beregner f '(14) ved at differentiere f(x) og så indsætte x = 14 i udtrykket for f '(x) . Du forsøger tilsyneladende at løse lignigen f(x) = 14.

Opg 13 b) Den maksimale afstand er (2/9)·√3 = 0,3849 . Dit resultat er forkert, og det er ikke angivet, hvordan du kom frem til det.

Her tæller jeg ca 7,75 ud af 14,0 mulige for de 14 spm i Opg 7-13 .


Brugbart svar (1)

Svar #19
02. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

#14

Dit problem med den forkerte b-værdi opstår ved, at du trækker 1 fra de opgivne x-værdier i Opg 7 .


Brugbart svar (0)

Svar #20
02. juni 2014 af Snøvsen1 (Slettet)

Mange tak skal du have. Puha, den eneste jeg har rigtig i dem uden hjælpemidler er opgave 5.. I forhold til at bestå føler jeg at det ser sort ud :(


Forrige 1 2 Næste

Der er 40 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.