Matematik

væksthastigheden

30. juli 2014 af jihudsif (Slettet) - Niveau: A-niveau

http://www.uvm.dk/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF14/Proever%20og%20eksamen/140527%202stx141-MAT-A-27052014.ashx

Da både h(x) og f(x) er aftagende så må den voksende graf være g(x). 

Hvordan beregner man opgave 4? 
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. juli 2014 af mathon

af graferne aflæses:

                                     \frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}\left (f(0) \right )=f{\, }'(0)< 0            hældningskoefficienten i (0,f(0)) er negativ

                                     \frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}\left (g(0) \right )=g{\, }'(0)> 0             hældningskoefficienten i (0,g(0)) er positiv

                                     \frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}\left (h(0) \right )=h{\, }'(0)< 0            hældningskoefficienten i (0,h(0)) er negativ


Svar #2
30. juli 2014 af jihudsif (Slettet)

Kan du uddybe det lidt mere? Et eksempel? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. juli 2014 af LubDub (Slettet)

se på hældningskoefficienten i punktet x = 0


Skriv et svar til: væksthastigheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.