Matematik

integralregning

17. august 2014 af inddd (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle som vil hjælpe mig med at at integrere f(x)= 1/8x^2+2x+10 ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2014 af Hippocampus (Slettet)

F(x) = 1/24x^3 + x^2 + 10x + k

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. august 2014 af mathon

benyt
                \int \left (\frac{1}{8} x^2+2x+10 \right )dx=\int \left (\frac{1}{8} x^2 \right )dx+\int 2x dx+\int 10 dx

og
               \int k\cdot x^{n}dx=k\cdot \frac{1}{n+1}\cdot x^{n+1}  for hvert led


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.