Matematik

Samfundsligning

25. august 2014 af AnnaWinter (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg er virkelig en dør til matematik, men har valgt samf på A hvor det også indgår. Og har brug for at få forklaret stykke for stykke, hvorfor at: 

Y= 16 + 0.7Y+20

= 120

Altså hvorfor giver det 120?

Tak, tak tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2014 af Hippocampus (Slettet)

Link hele opgaven. Du mangler at angive nogle oplysninger for y. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

Den første ligning giver jo 0,3Y = 16+20 = 36 hvorfor

Y = 36/0,3 = 120

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2014 af Hippocampus (Slettet)

#2

Hvor får du 0,3y fra? Og for det andet har personen ikke formuleret det, som om det er en ligning, men som om, det er et udtryk hvor y indtager en bestemt værdi efter oplysning. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Spørgsmålet i opgaven er, hvorfor ligningen Y = 16 + 0,7Y + 20 har løsningen Y = 120. Jeg skal gerne medgive, at det er meget dårligt formuleret i #0.


Skriv et svar til: Samfundsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.