Matematik

Ligninger

31. august 2014 af laurapedersen1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan er det nu man hæver en parentes uden at regne sammen? skal man bare fjerne parentesen?

har disse opgaver:

a. 3+(4+x) = 
b. 3-(4+x) =
c. 3-(-4+x) =
d. 3+(-4+x) =
e. 3-(3-(x+2)) =


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2014 af Drunkmunky (Slettet)

Du har f.eks. i a), at 3+4+x er svaret. I b) har du, at 3-4-x. Altså generelt har vi, at hvis der står + foran en parentes, så ophæver du den bare. Hvis der står - foran så skifter alt indeni fortegn.


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.