Matematik

x og y

31. august 2014 af OnceUponATime (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Jeg har en opgave med omvendt proportionalitet, hvor jeg får givet et skema, og skal udfylde den manglende y-værdi.

Den første kolonne har værdierne x = 10 og y = 4

Den anden kolonne har værdierne x = 20 og y = ?

Jeg har regnet det sådan her ud, men jeg er ikke sikker:

k= y1 * x1 = 4 * 10 = 40

y2 = k/x2 = 40/20 = 2

Er dette korrekt?


Svar #1
31. august 2014 af OnceUponATime (Slettet)

Her er opgaven vedhæftet, hvis det skulle være af interesse!

Vedhæftet fil:Opgave-5-1507924.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2014 af peter lind

ja


Svar #3
31. august 2014 af OnceUponATime (Slettet)

Okay, tak! :)


Skriv et svar til: x og y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.