Matematik

Procentvise afvigelse

03. september 2014 af ramiac (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej er det rigtigt den måde jeg har beregnet den procentvise afvigelse?

9,8919/9,82=                                                                                                                                  1,007321792

1,007321792-1=                                                                                                                            0,007321792

0,007321792*100=                                                                                                                        0,7321792%


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2014 af SuneChr

Det, der er regnet ud er, med hvor mange procent 9,82 er vokset til 9,8919 .
Da er fremgangsmåden rigtig. Det kunne også ha' set sådan ud:
100%·(9,8919 - 9,82) / 9,82


Skriv et svar til: Procentvise afvigelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.